Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)242g77kcal8g10.9g0g0g
Sokeri 73g294kcal0g72.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen32g232kcal0g0g25.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 141g485kcal14.4g99g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g2178kcal44.8g364.8g55g10g
Valittu annoskoko488g1089kcal22.4g182.4g27.5g5g
Annoskoko puolitettuna244g545kcal11.2g91.2g13.8g2.5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172