Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5g44kcal0g0g5g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)80g107kcal16g0g4.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g33g83kcal4.7g1.1g6.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g167g68kcal2.3g13.5g0.5g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g100g65kcal1.6g15g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g83g125kcal1.3g2.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1097kcal59.4g65g68g0g
Valittu annoskoko488g549kcal29.7g32.5g34g0g
Annoskoko puolitettuna244g274kcal14.9g16.3g17g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267