Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g94g56kcal0.9g4.2g3.8g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Parsa 375g58kcal4.8g4.5g0.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g347kcal13g36.2g13g11.4g
Valittu annoskoko488g173kcal6.5g18.1g6.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna244g87kcal3.3g9.1g3.3g2.9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894