Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl191g221kcal41.6g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g16g23kcal1g5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Herne 45g31kcal2.3g4.2g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g4.5g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.5g1kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 9g79kcal0g0g9g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)180g323kcal3.6g9g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g1406kcal98.6g43.4g93g4.2g
Valittu annoskoko488g703kcal49.3g21.7g46.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna244g352kcal24.7g10.9g23.3g1.1g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729