Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g56g131kcal10.5g6.8g6.3g7.9g
Lihaliemi laimennettu 28g5.3kcal0g0.8g0.2g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour71g211kcal2.4g3g21.1g0.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit71g92kcal2.1g1.4g9.2g0g
Kinkkusuikale, Portti85g106kcal14.4g0.3g5.9g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki42g19kcal0.4g4.2g0.1g0g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Liivate 3.4g12kcal2.9g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl93g316kcal1.9g2.8g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g1804kcal70g42.2g151.2g18.8g
Valittu annoskoko488g902kcal35g21.1g75.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna244g451kcal17.5g10.6g37.8g4.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.3g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370