Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow56g159kcal10.1g35.8g0.5g5.6g
Palvikinkku HK 3%68g68kcal12.2g0.3g2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)39g63kcal1.1g1.1g5.9g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g611kcal47.8g79.2g17.8g13g
Valittu annoskoko488g306kcal23.9g39.6g8.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna244g153kcal12g19.8g4.5g3.3g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380