Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g15g52kcal0.9g11.3g0.3g0.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 175g67kcal1.8g12.1g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Basilika, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss13g44kcal2.9g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g705kcal48.8g57g29.4g10g
Valittu annoskoko488g353kcal24.4g28.5g14.7g5g
Annoskoko puolitettuna244g176kcal12.2g14.3g7.4g2.5g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796