Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g17g59kcal0.6g13.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g177kcal5.4g35.8g0.8g4.4g
Valittu annoskoko488g88kcal2.7g17.9g0.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna244g44kcal1.4g9g0.2g1.1g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258