Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g18g5.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Maa-artisokka 70g32kcal0.3g5.7g0.1g2.8g
Lehtiselleri 12g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g12g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vesi297g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 44g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g250kcal4.8g35.6g7.6g9.2g
Valittu annoskoko488g125kcal2.4g17.8g3.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna244g63kcal1.2g8.9g1.9g2.3g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404