Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 175g213kcal37.2g0g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika vihreä 74g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi31g26kcal1.5g4.9g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%87g53kcal1g2.4g4.4g0g
Smetana, Valio, hyla44g171kcal0.9g1.1g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1005kcal84.4g28.2g60.8g5.8g
Valittu annoskoko488g503kcal42.2g14.1g30.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna244g251kcal21.1g7.1g15.2g1.5g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162