Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g350g504kcal77g0g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g63g75kcal1.4g3g6.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g63g69kcal1.4g2.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g1447kcal160.2g13.2g82.4g1.6g
Valittu annoskoko489g724kcal80.1g6.6g41.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna244g362kcal40.1g3.3g20.6g0.4g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691