Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Herkkusieni 78g12kcal1.6g0.2g0.3g1.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]31g106kcal3.7g0g11.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.8g43.8g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g1265kcal26.8g19.6g120.2g5.4g
Valittu annoskoko489g633kcal13.4g9.8g60.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna244g316kcal6.7g4.9g30.1g1.4g
Arvot/100g100g130kcal2.7g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412