Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2000g6410kcal535.4g0g478.8g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)225g158kcal24.8g5.6g3.4g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g14624kcal1168.4g238.2g985g93.4g
Valittu annoskoko4880g7312kcal584.2g119.1g492.5g46.7g
Annoskoko puolitettuna2440g3656kcal292.1g59.6g246.3g23.4g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490