Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g120g320kcal10.2g61.4g1.2g16.1g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)160g320kcal0g76.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g13367kcal1278.8g402g727.8g43.2g
Valittu annoskoko4880g6684kcal639.4g201g363.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna2440g3342kcal319.7g100.5g182g10.8g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905