Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1503g1503kcal255.5g15g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)276g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Paprika keltainen 651g196kcal6.1g33.2g1.3g13g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2004g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton251g401kcal20g10g32.6g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g75g604kcal0g0g67.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g5917kcal590.4g160.8g317.2g37.8g
Valittu annoskoko4880g2959kcal295.2g80.4g158.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna2440g1479kcal147.6g40.2g79.3g9.5g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152