Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2418g774kcal79.8g108.8g0g0g
Sokeri 725g2944kcal0g724.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen322g2321kcal0g0g257.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1414g4853kcal144.1g990.1g17g49.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g21784kcal447.8g3647g549.8g99g
Valittu annoskoko4880g10892kcal223.9g1823.5g274.9g49.5g
Annoskoko puolitettuna2440g5446kcal112g911.8g137.5g24.8g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172