Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2627g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1751g573kcal10.9g97.4g3.5g44.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl26g236kcal0g0g26.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g26g32kcal0.7g1.6g2.4g0.4g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g350g420kcal11.2g15.8g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9772g2689kcal51.4g262.6g135.2g94.4g
Valittu annoskoko4886g1344kcal25.7g131.3g67.6g47.2g
Annoskoko puolitettuna2443g672kcal12.9g65.7g33.8g23.6g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011