Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3200g350kcal17.9g44.8g3.2g22.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1600g2117kcal42.1g51.2g192g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9776g5197kcal120.4g256.6g390.4g44.8g
Valittu annoskoko4888g2599kcal60.2g128.3g195.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna2444g1299kcal30.1g64.2g97.6g11.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021