Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g375g127kcal0.7g26.6g1.1g6.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)38g270kcal0.3g0.3g30g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kaurahiutale 45g168kcal6.5g25.6g3.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g1390kcal15g168.6g68.8g22.4g
Valittu annoskoko489g695kcal7.5g84.3g34.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna245g347kcal3.8g42.2g17.2g5.6g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408