Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 8.1g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g28kcal0.6g5.8g0.2g2.5g
Parsakaali brokkoli 114g40kcal5.3g2.2g0.3g2.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka85g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Kiinankaali 83g17kcal1.3g1.9g0.2g0.7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g9g16kcal0.2g3.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g232kcal17.2g30.8g1.8g15g
Valittu annoskoko489g116kcal8.6g15.4g0.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna245g58kcal4.3g7.7g0.5g3.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703