Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g175g612kcal22.7g120.7g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 46g88kcal12.5g0g4.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]46g56kcal5.5g0.9g3.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.2g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Polar-juusto 15%25g65kcal7.7g0g3.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g11g15kcal0.1g3.6g0g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g2136kcal124.6g276.6g58.4g1.2g
Valittu annoskoko489g1068kcal62.3g138.3g29.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna245g534kcal31.2g69.2g14.6g0.3g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547