Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Pinaatti 34g4.5kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Cashew pähkinä, pirkka23g130kcal4.5g4.3g10.4g0.8g
Salaatti, jäävuori tuore30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Savulohi, pelkästään90g178kcal15.6g0g13.9g0g
Kananmuna kuoreton 94g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore30g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1064kcal68.4g27.2g76.8g9.6g
Valittu annoskoko490g532kcal34.2g13.6g38.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna245g266kcal17.1g6.8g19.2g2.4g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998