Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1600g960kcal59.2g116.8g32g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 550g1728kcal58.1g326.7g12.1g30.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9780g13242kcal1292.4g939.8g469.6g60.8g
Valittu annoskoko4890g6621kcal646.2g469.9g234.8g30.4g
Annoskoko puolitettuna2445g3311kcal323.1g235g117.4g15.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933