Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai650g2275kcal78g461.5g13.6g19.5g
Kauralese 120g432kcal21.6g54.7g9.2g21g
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g700g1610kcal105g7g133g0g
Broilerifileesuikale (Atria)800g880kcal184g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9780g17501kcal830g1250.8g1012.4g164.4g
Valittu annoskoko4890g8751kcal415g625.4g506.2g82.2g
Annoskoko puolitettuna2445g4375kcal207.5g312.7g253.1g41.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051