Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1677g5116kcal162.7g1023.1g33.5g251.6g
Puolukka 1597g620kcal7g108.6g8g41.5g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1597g1210kcal29.9g246.3g3.2g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g13892kcal399.2g2756g89.4g618.2g
Valittu annoskoko4896g6946kcal199.6g1378g44.7g309.1g
Annoskoko puolitettuna2448g3473kcal99.8g689g22.4g154.6g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480