Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 738g205kcal8.8g30g1.5g15.5g
Vesi, vesijohtovesi 1845g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 529g137kcal8.2g18.5g1.1g10g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Lanttu 98g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g234g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Paprika punainen 89g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)984g246kcal9.8g54.1g0g13.8g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g25g14kcal1.2g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Soijakastike 15g8.9kcal0.8g1.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g18g35kcal0g8.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.4kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g1694kcal73.6g296.8g9.2g108.6g
Valittu annoskoko4896g847kcal36.8g148.4g4.6g54.3g
Annoskoko puolitettuna2448g424kcal18.4g74.2g2.3g27.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823