Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1678g1678kcal201.3g43.6g80.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g63kcal2g1.6g5.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2397g1438kcal36g311.6g2.4g21.6g
Keittojuurekset, Rainbow799g200kcal7.2g38.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g6756kcal493g790.2g180.8g43.2g
Valittu annoskoko4896g3378kcal246.5g395.1g90.4g21.6g
Annoskoko puolitettuna2448g1689kcal123.3g197.6g45.2g10.8g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645