Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 350g1296kcal64.8g38.5g76g106.5g
Sokeri 2730g11080kcal0g2727g0g0g
Siirappi 234g704kcal0.2g173.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1168g3855kcal23.4g35g408.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 327g2323kcal2.5g1.3g261.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g88g350kcal0g86.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g39216kcal181.8g6123.2g1492.6g213g
Valittu annoskoko4896g19608kcal90.9g3061.6g746.3g106.5g
Annoskoko puolitettuna2448g9804kcal45.5g1530.8g373.2g53.3g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297