Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1602g961kcal59.3g116.9g32g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 551g1730kcal58.2g327.1g12.1g30.3g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 441g628kcal55.1g1.3g45.2g0g
Tonnikala vedessä 1202g1255kcal269.6g0g18g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g401g1041kcal120.1g8g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g13258kcal1294g940.8g470.2g61g
Valittu annoskoko4896g6629kcal647g470.4g235.1g30.5g
Annoskoko puolitettuna2448g3315kcal323.5g235.2g117.6g15.3g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933