Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2403g933kcal10.6g163.4g12g62.5g
Kananmuna kuoreton 1322g1885kcal165.2g4g135.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g30g17kcal1.8g0.9g0.6g30g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g601g3604kcal144.2g39.6g324.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl541g4866kcal0g0g540.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g22610kcal643.6g415.8g2026.4g185g
Valittu annoskoko4896g11305kcal321.8g207.9g1013.2g92.5g
Annoskoko puolitettuna2448g5653kcal160.9g104g506.6g46.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794