Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1428g1143kcal48.6g171.4g28.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1428g651kcal42.8g68.6g21.4g0g
Kananmuna kuoreton 943g1345kcal117.8g2.8g96.6g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala857g2742kcal128.5g505.6g22.3g85.7g
Ruokasuola jodioitu 40g1kcal0.3g0g0g0g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g171g1268kcal0g0g140.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g14400kcal679g1518.4g618.8g171.6g
Valittu annoskoko4896g7200kcal339.5g759.2g309.4g85.8g
Annoskoko puolitettuna2448g3600kcal169.8g379.6g154.7g42.9g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979