Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 694g562kcal10.9g116.8g0.3g20.8g
Mungpapu, Risenta1068g3097kcal256.3g427.1g10.7g0g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Kurkuma, annos 2g11g5.3kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Korianteri, tuore, annos 20g107g21kcal2.1g4.3g0.5g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 2670g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g7664kcal554.4g1142g25.2g60.2g
Valittu annoskoko4896g3832kcal277.2g571g12.6g30.1g
Annoskoko puolitettuna2448g1916kcal138.6g285.5g6.3g15.1g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344