Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 2675g1217kcal1.1g294.6g0.5g1.9g
Mansikka 1338g622kcal6.7g112.4g2.7g25.4g
Sokeri 214g869kcal0g213.8g0g0g
Mannasuurimo 669g2115kcal68.2g425.4g7.4g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g9646kcal152g2092.4g21.2g101.4g
Valittu annoskoko4896g4823kcal76g1046.2g10.6g50.7g
Annoskoko puolitettuna2448g2412kcal38g523.1g5.3g25.4g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970