Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3520g3872kcal809.6g0g73.9g0g
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g288g1129kcal95g0g81.8g0g
Korppujauho 320g1172kcal33.6g239.7g3.3g17g
Persilja 128g35kcal1.8g1.4g0.3g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g21701kcal1895.2g487.4g1359.2g54.4g
Valittu annoskoko4896g10851kcal947.6g243.7g679.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna2448g5425kcal473.8g121.9g339.8g13.6g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480