Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)480g408kcal4.8g16.8g33.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g1680g286kcal26.9g37g3.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2400g720kcal110.4g45.6g7.2g38.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g3886kcal294.8g232g185.6g86.8g
Valittu annoskoko4896g1943kcal147.4g116g92.8g43.4g
Annoskoko puolitettuna2448g972kcal73.7g58g46.4g21.7g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207