Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl441g574kcal57.8g1.3g36.6g0g
Sokeri 273g1108kcal0g272.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 209g716kcal21.3g146.1g2.5g7.3g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen803g1043kcal0g240.8g0g12g
Kuohukerma,valio,2dl803g2729kcal16.1g24.1g280.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)803g546kcal97.9g31.3g1.6g0g
Sokeri 128g521kcal0g128.3g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 963g658kcal7.8g146.4g1g7.7g
Vadelma 401g165kcal4g16.5g3.2g14.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g32g66kcal0g8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini19g67kcal16.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g16481kcal444.4g2052.6g651.6g83.8g
Valittu annoskoko4896g8241kcal222.2g1026.3g325.8g41.9g
Annoskoko puolitettuna2448g4120kcal111.1g513.2g162.9g21g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021