Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 401g2905kcal4.8g1.6g325.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai651g2278kcal78.1g462.1g13.7g19.5g
Kauralese 120g433kcal21.6g54.8g9.3g21g
Paprika punainen 2003g586kcal18.8g90.1g8g38g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g701g1612kcal105.1g7g133.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)801g881kcal184.2g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g17523kcal830.8g1252.4g1014g164.4g
Valittu annoskoko4896g8761kcal415.4g626.2g507g82.2g
Annoskoko puolitettuna2448g4381kcal207.7g313.1g253.5g41.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051