BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)3994g7588kcal599g31.9g559.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka399g328kcal13.6g75.9g4g4g
Soijakastike 280g169kcal14.5g26.6g0.2g0g
Hunaja 160g528kcal0.8g129.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu64g67kcal5g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g17356kcal1265.8g547.8g1127.4g10.6g
Valittu annoskoko4896g8678kcal632.9g273.9g563.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna2448g4339kcal316.5g137g281.9g2.7g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811