Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1681g1731kcal388.2g0g25.2g0g
Seesamiöljy, Amoy45g404kcal0g0.1g44.9g0g
Maissitärkkelys 12g43kcal0g10.3g0.1g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sokeriherneen palko375g113kcal12.4g13.5g1.1g0g
Lihaliemi laimennettu 375g71kcal0g11.3g2.3g0.1g
Pinaatti 750g100kcal12.2g3g2.3g9.8g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g45g130kcal0.1g32.3g0g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Maissitärkkelys 12g43kcal0g10.3g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.5g5.6kcal0g1.4g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Seesamiöljy, Amoy15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g6647kcal926.6g291.2g190.2g96g
Valittu annoskoko4896g3324kcal463.3g145.6g95.1g48g
Annoskoko puolitettuna2448g1662kcal231.7g72.8g47.6g24g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330421