Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2160g15768kcal21.6g21.6g1728g0g
Aurinkokuivattu tomaatti504g912kcal13.6g60.5g70.6g0g
Valkosipuli 432g468kcal34.1g70.4g2.6g9.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g288g135kcal4.3g21g3.5g8.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro288g88kcal6g12.1g1.4g9.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g432g942kcal99.4g0.4g60.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g432g2808kcal129.6g0g172.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g360g412kcal3g22.5g36.7g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g43068kcal623.2g417g4152.2g76.8g
Valittu annoskoko4896g21534kcal311.6g208.5g2076.1g38.4g
Annoskoko puolitettuna2448g10767kcal155.8g104.3g1038.1g19.2g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020