Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2705g651kcal49g59.5g8.1g62.2g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.7g1.3g3.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1803g595kcal59.5g88.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g180g505kcal34.3g0g39.7g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g5561kcal309.4g449g242.4g132g
Valittu annoskoko4896g2780kcal154.7g224.5g121.2g66g
Annoskoko puolitettuna2448g1390kcal77.4g112.3g60.6g33g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204