Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2045g599kcal19.2g92g8.2g38.9g
Jauheliha, sika-nauta 962g2131kcal168.4g0g163.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)445g156kcal4.5g30.7g2.2g6.2g
Kesäkurpitsa722g123kcal2.9g18g4.3g5.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour241g722kcal8.2g10.3g72.2g2.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa481g1444kcal110.7g0g110.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g10347kcal627.8g302g722.4g105.2g
Valittu annoskoko4896g5173kcal313.9g151g361.2g52.6g
Annoskoko puolitettuna2448g2587kcal157g75.5g180.6g26.3g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148