Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1605g1043kcal53g72.2g62.6g0g
Kananmuna kuoreton 883g1259kcal110.4g2.6g90.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2408g8379kcal84.3g1950.4g24.1g72.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g21364kcal495.4g4050.4g354.4g144.4g
Valittu annoskoko4896g10682kcal247.7g2025.2g177.2g72.2g
Annoskoko puolitettuna2448g5341kcal123.9g1012.6g88.6g36.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483