Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2223g2667kcal333.4g155.6g66.7g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1081g714kcal162.2g0g7.6g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1202g1922kcal25.2g45.7g180.2g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Oivariini, 60 (100g)90g496kcal0.9g0.9g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g11780kcal1051g433.2g618.4g10.2g
Valittu annoskoko4896g5890kcal525.5g216.6g309.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna2448g2945kcal262.8g108.3g154.6g2.6g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424179