Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino675g2295kcal155.2g357.7g25g40.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g68g76kcal0.5g15.5g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl675g257kcal6.7g60.7g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Rypsiöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g563g1378kcal101.2g3.4g106.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1125g225kcal6.7g37.1g3.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1575g205kcal17.6g15.4g3.2g18.9g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g11329kcal582.8g1025.4g530.2g121.4g
Valittu annoskoko4896g5664kcal291.4g512.7g265.1g60.7g
Annoskoko puolitettuna2448g2832kcal145.7g256.4g132.6g30.4g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565