Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 241g303kcal26.5g0.6g21.7g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Punaherukka 402g228kcal5.8g30.1g1.6g20.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%803g482kcal25.7g57g16.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 241g303kcal26.5g0.6g21.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 502g2697kcal4.5g3.5g301.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1486g1248kcal16.3g272g5.9g26.7g
Fariinisokeri281g1142kcal0g280.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl121g696kcal25.4g6.4g60.8g14g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)783g2506kcal108.1g454.3g25.1g97.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g19406kcal479.6g2257.8g908.2g317.6g
Valittu annoskoko4896g9703kcal239.8g1128.9g454.1g158.8g
Annoskoko puolitettuna2448g4852kcal119.9g564.5g227.1g79.4g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218