Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt36g17kcal1.2g1.7g0.5g0g
Mannasuurimo tumma 3.6g11kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.4g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g106kcal5g15.2g2.6g1g
Valittu annoskoko49g53kcal2.5g7.6g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal1.3g3.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g108kcal5.1g15.5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888