Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g346kcal6g43.2g16g1.8g
Valittu annoskoko49g173kcal3g21.6g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g87kcal1.5g10.8g4g0.5g
Arvot/100g100g353kcal6.1g44.1g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249