Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.1g6.9kcal0.5g0g0.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g15g18kcal2.6g0.2g0.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 11g4.7kcal0g0.4g0g0g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ruusukaali 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g70kcal6.4g2.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko49g35kcal3.2g1.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.6g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.5g2.9g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959