Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g3.6g12kcal0.4g2.4g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 22g8.4kcal0g1.8g0g0.3g
Fariinisokeri0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g166kcal3.4g27.6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko49g83kcal1.7g13.8g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g42kcal0.9g6.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.2g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006